ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Неочекувана чест

Во понеделникот (17.12.2012) нашиот клуб беше почестен со посетата на двајца исклучителни мајстори - Антонио Албанезе 6.дан и неговата сопруга Луиза 4.дан. Антонио Албанезе е државен  технички управител во Италија за Меѓународната асоцијација на Кобајаши аикидо школата (Association International aikido Kobayashi ryu).Се надеваме дека наскоро ќе имаме повторно можност да ги видиме и да учиме од нив.

Учители, ви благодариме за посетата!

Antonio Albanese and Luisa