ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Соопштение за Велигден 2013

 voskresenie Hristovo

За време на велигденските празници тренинзи нема да одржиме на:
1-ви, 3-ти и 6-ти мај. Среда, петок и понеделник. Ќе продолжиме на 8-ми во среда со редовни тренинзи.
И уште: Сезоната во сала ќе ја затвориме на средината на јуни, т.е. последниот тренинг во сала ќе биде на 14 јуни. После следува мала пауза и потоа продолжуваме со тренинзи во парк, како и секоја година.
Поздрав!