ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Прво полагање за деца во Хенбо

На 14.06.2013 се одржа првото полагање за нашите најмлади членови. Им честитаме и им посакуваме да вежбаат аикидо уште многу долго и да постигнат исклучително мајсторство.

kids exam 06.2013