ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Уписи 2013/2014

A3 reklamen poster 2013 smallТренинзите за сезоната 2013-2014 почнуваат на 9-ти септември за возрасната група и на 11 септември за детската група. Термините се исти како и лани. Се гледаме наскоро во сала!