ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Вечер на боречки вештини во Велес

На 9 ноември 2013 - денот на ослободувањето на градот Велес, клубот Хенбо беше поканет да направи демонстрација на аикидо вештината во склоп на манифестацијата „Вечер на боречки вештини“ која во својот град петта година по ред ја организира Центарот за боречки вештини Бушидо од Велес. Домаќинот на овој настан, на клубот Хенбо и на Македонската аикидо федерација - Аикикаи Македонија им врачи благодарници за успешна соработка и поддршка на развојот на боречките вештини во Македонија.

veles2