ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Семинар со Тоширо Суга сенсеи

Изминатиот викенд (26-27.10.2013) сенсеи Тоширо Суга одржа семинар на покана од аикидо клубот Хоши од Скопје. Присуствувавме на предавање на знаење и демонстрација на зафати кои ни го збогатија знаењето и од технички но и од методолошки аспект. Им благодариме на Кире и Мето за поканата!

suga