ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Солидарност

На 22-ри декември 2013 година, во 12:30 часот, во салата на нашиот клуб, ќе се одржи семинар за собирање на средства кои ќе бидат предадени како помош. Овој гест на солидарност го поздравуваме и се надеваме дека ќе дадеме пример за сите кои ќе ги допре.

aikisolidar