ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Одржан заедничкиот тренинг за солидарност

Вкупно 48 учесници! Уште еднаш голема благодарност до сите што помогнаа со донација, а особено ги поздравувам присутните затоа што со личен пример ја зајакнаа симболиката на солидарното помагање. Се гледаме повторно во следна прилика!

solidarnost seminar 2013