ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Полагање во Аикидо клубот Икеда - Скопје

За подмладокот на нашиот клуб во средата се одржа полагање на кое сите 25 кандидати заслужија повисок степен. Им честитаме и им посакуваме да продолжат со изучувањето аикидо!