ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Почеток на сезона 2017/2018

Тренинзите во саласо кои ќе ја почнеме новата сезона ќе ги одржуваме од 11-ти септември (понеделник). За возрасни терминот е од 20:30, а за деца од 19:30.

Ви честитаме на прифаќањето на предизвикот!

upisi mario