ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Почеток на сезона 2018/2019

Тренинзите во сала ќе почнеме да ги одржуваме од 10-ти септември (понеделник). За возрасни терминот е од 20:30, а за деца од 19:30.

Ви честитаме на прифаќањето на предизвикот!

upisi mario