ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Соопштение за Велигден 2016

 voskresenie Hristovo

За време на велигденските празници тренинзи нема да одржиме на:
29-ти април и 2-ри мај. Петок и понеделник. Ќе продолжиме на 4-ти мај во среда со редовни тренинзи.
Сезоната за трениинзи во сала ќе ја завршиме кон средината на јуни. Потоа продолжуваме со тренинзи во парк, како и секоја година.
Поздрав!