ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

plakat bole damjan toske 2022

Задоволство ни е да соопштиме дека нашиот учител Дамјан Цингарски е поканет да одржи дел од семинарот организиран од Аикидо клубот Бушидо од Ниш, Србија, заедно со Бошко Јелиќ сенсеи и домаќинот Владимир Тошиќ сенсеи.

Сите информации можете да ги пронајдете преку страницата на Фејсбук> https://www.facebook.com/events/3261077557444936

upis2021 kimono1

Повелете, клубот е отворен за запишувања на нови членови.

Сакате да пробате?

Бесплатни три тренинзи во кои ќе го искусите ритамот на клубот и ќе решите дали сакате да продолжите.

Секои понеделник, среда и петок од 20:30 часот во спортската сала на основното училиште Ј.Х. Песталоци.

Ве очекуваме!

 

mike2019canceled

 

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ:
Со најголемо жалење го соопштуваме откажувањето на овој семинар, како резултат на барањата на владата за мерки против ширењето на пандемијата COVID-19 (Коронавирус).
Организаторот ќе стори сé што е во негова моќ да го направи овој семинар кога ќе се укаже следната можност.

2020 1 Quaranta

 

Добредојдени сте на семинарот што ќе се одржи на 21-22. Март 2020.

Семинарска такса:
30 EUR / 1800 денари (за попуст за групи да се информирате кај организаторот) !!!

Распоред:

Сабота:
10:30 - 12:00 - тренинг 1
12:00 - 12:40 - полагање за Дан степени
пауза за ручек
17:00 - 19:00 - тренинг 2

Недела:
09:30 - 11:20 - тренинг 3

Место: Спортската сала на училиштето Песталоци, адреса: Апостол Гусларот бр. 3, Скопје.

Google maps plus code: XCXC+34 Skopje

или

https://goo.gl/maps/YV8GTNeVueF2

Ве очекуваме!

summerschool 2019 poster verzija 3a pomala

Ве каниме на летната школа што по трет пат ќе се одржи во Охрид, овој пат од 18-24 август 2019.

Семинарска такса:
Полната семинарска програма - 90 EUR.
Само BIO-TAISO (Genki-kai) - 30 EUR.

Линк за регистрација:
https://goo.gl/forms/Ebxa3pzu5FpI42e53

Распоред:

Недела 18.8.2019
15:00 регистрација
19:30 - 20:30 вечера

Дневен распоред:
7:00 - 8:00 тренинг на отворено
8:00 - 9:00 доручек
10:00 - 13:00 тренинг
13:30 - 14:30 ручек
19:00 - 20:00 вечера

Сабота 24.8.2019
7:00 - 8:00
тренинг на отворено
8:00 - 9:00
доручек
10:00 - 13:00 тренинг
13:30 - 14:30 ручек
КРАЈ!

Место: Хотел Метропол, Охрид.

Google maps plus code: 3R42+XP Dolno Konjsko

или

https://goo.gl/maps/KYbWYHsZs3q

Ве очекуваме!

seminarski poster 2019

 

Добредојдени сте на семинарот што ќе се одржи на 09-10. Март 2019.

Семинарска такса:
35 EUR / 2100 Denars Спонзорирана цена: 20 EUR / 1200 Denars !!!

Распоред:

11:00-13:00 (Сабота)
17:00-19:00 (Сабота)
10:00-12:00 (Недела)

Место: Спортската сала на училиштето Песталоци, адреса: Апостол Гусларот бр. 3, Скопје.

Google maps plus code: XCXC+34 Skopje

или

https://goo.gl/maps/YV8GTNeVueF2

Ве очекуваме!

beckovic skopje

Our friends from Tenshinkan dojo are organizing a weekend seminar with Edin Beckovic sensei from Serbia.

The seminar will take place at the Karate club Rabotnicki (ul. Teodosij Gologanov 63) on 25 and 26 January with the following schedule:

Friday - 20:30

Saturday - 11:00

Saturday 18:00

Open for all!

See you.