Документи

Преземи

 

Пристапница за членство во клубот (103 KB)

Пристапница за членство во Македонската аикидо федерација - Аикикаи Македонија (143 KB)

Пријава за полагање (94 KB)

Програма за полагање за возрасни (од 6 КЈУ до 4 ДАН) (78 KB)

Програма за полагање за деца (од 12 КЈУ до 7 КЈУ) (64 KB)

Листот „А“ од Икеда сенсеи (180 KB)

Речник на аикидо термини (157 KB)

Основи на движења со нозете (482 KB)

Категоризација на напади според Икеда сенсеи (693 KB)

Како се врзува појас (144 KB)

Дошу хронологија (85 KB)

Правила за вежбање аикидо од Морихеи Уешиба (113 KB)