ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Онлајн пријава за полагање

Од денес, на интернет страницата на Хенбо, активиран е сервис за он-лајн пријавување на полагања. Сите активни членови ќе добијат корисничко име и лозинка за да пристапат до делот за членството и да можат да го користат овој сервис.

prijava